Back to Question Center
0

Tre Vital Tools til Home Vehicle Repair Succes

1 answers:
Håndnøgler

Håndnøgler er det førende værktøj til de enkle vedligeholdelsesjob. For at sikre, at det optimale værktøj er tilgængeligt for hvert job, skal du bruge et sæt kombinationsnøgler, der strækker sig i størrelse fra 10 mm til 18 mm. Dette burde give dig forskellen til at håndtere alle møtrikker og bolte, du sandsynligvis vil støde på inden for dit køretøj - izole whey. Du bør altid købe skruenøgler i et sæt, da det vil hjælpe dig med at få mere valuta for pengene end at købe enkeltnøgler. Søg efter produkter, der har en livstidsgaranti mod korrosion.

  1. Dæktrykmåler

Dæktrykniveauerne skal kontrolleres mindst en gang om måneden for at sikre, at de er optimale til komfortabel bilens ydeevne. Men få mennesker bruger regelmæssigt et dæktrykmåler. Du kan købe dæktrykmålere fra din lokale hardwareforretning eller bilforretning. Ofte er LCD-trykmålere det mest velegnede til afslappet hjemmevedligeholdelse, da de let kan læse og tilbyde belysning inden for mørk garage eller indkøringsrum.

  1. Kode Læser

Der er ikke noget helt som en følelse af panik, der sættes ind, når man ser, at "check motor" lyset på instrumentbrættet. Heldigvis er der et værktøj, der kan hjælpe med at lindre noget af det stress, der opstår i denne type situation. Ekspert hjemmearbejde reparation er baseret på brugen af ​​en kode læser, som kan tilsluttes i din bils diagnostiske port. Kode læsere hjælper med at oversætte fejlkoden, der leveres af indbyggede diagnoser, og dermed sikre dig præcis, hvilken type problem dit køretøj oplever. Det er et værktøj, som også kan medvirke til at begrænse mængden af ​​gætarbejde, som dine mekanikere påtager sig i deres reparationsarbejde, hvorved du sparer tid og penge på lang sigt.

De værktøjer, du bruger inden for dit reparationsarbejde, kan bestemme kvaliteten af ​​den reparation, der er gennemført, og dermed køretøjets levetid. Støtte din bil med vedligeholdelsesværktøjer fremhævet i denne artikel!. For at lære mere om de nyeste reparationsværktøjer til hjemmet reparation, kontakt vores ekspert team direkte .

April 16, 2018