Back to Question Center
0

Tre overvejelser, når du vælger et barns bilsæde til dit køretøj

1 answers:
Vælg det korrekte sæde for dit barns alder og vægt

Der er meget specifikke instruktioner vedrørende. Valg af det optimale sæde til små børn. For eksempel anbefaler pædagogikakademiet, at børn kører i bagudvendte siddepladser så længe som muligt, normalt indtil de er tæt på to års alderen. Børn skal kunne sidde komfortabelt i deres sæde uden at hovedet stiger over toppen af ​​sædet - damen uhr. Dette sikrer, at barnet er trygt og komfortabelt under hele rejsen.

Der er mange børnesætdesigner på tværs af det canadiske marked, men det er vigtigt. at vælge et produkt, der både er let at bruge og bevist effektivt under testen. Sæde seler bør være let tilgængelige inden for sædet og skal være lette at fastgøre og løsne. At have et sæde, der er let at fastgøre, vil sikre, at alle, der bruger køretøjet, vil være i stand til at sikre barnet inden for deres sæde. Dette vil bidrage til yderligere at forbedre barnets sikkerhed i tilfælde af en ulykke.

  1. Vælg et sæde, der er let at rengøre

Vedligeholdelse er en anden vigtig overvejelse, når du vælger et emne til et barn. Vi ved, at børn kan forveksle videnskab med deres evne til at skabe et rod med de mindste objekter, og så prøv at vælge et sæde, der er let at rengøre. Vælg et produkt, der har en glat overflade snarere end en dyb og let gennemtrængelig stofbelægning. Dette vil gøre livet lettere på lang sigt og reducere forberedelsestiden for disse rejser væk med familien!

Â

Tag tiden din anmeldelse dine mange markedsalternativer, når du vælger dit næste barnâ. Sæde. Overvej retningslinjerne i denne artikel, og du vil sikre en behagelig og sikker køreoplevelse for hele familien!. For at lære mere om børnesædet udstyr, tale med vores ekspert team direkte!

April 16, 2018