Back to Question Center
0

Sådan reduceres tiden brugt i trafikken

1 answers:

Forpligter sig til proaktiv planlægning

For dem med fleksibilitet er det vigtigt at tage dine ture i tid for at undgå trafik. Brug din GPS-enhed eller telefon til at analysere morgenens trafikmønstre, og prøv derefter at finde alternative ruter i de travleste tider. Ofte kan du bruge Google Maps og andre værktøjer til at finde forskellige rejseluter mellem dit hjem og din destination. Dette giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for at undgå trafikbelastning - schweizer chronograph.

Lær lokale gadenavne tæt på din destination

Hvis du befinder dig i overbelastet trafik på vej til destinationen, er det vigtigt, at du kender udgangene. vil tage dig tættere på området. Tilslut de forskellige ruteindstillinger til din GPS, før du begynder din rejse, og så vil du hurtigt kunne tilpasse dig, hvis du støder på trafik. Du bør også lære navnene på gader i området på forhånd for at træffe mere effektive beslutninger, mens du kører.

Kontroller vejret foran tiden

Trafikbelastning skyldes ofte ændringer i vejret. I Canada kan det ekstra lag af sne og is forårsage mange hovedpine for chauffører. Du kan måske finde, at du kan reducere din køretid betydeligt ved blot at rejse en halv time senere eller tidligere på dagen. Flip på din lokale vejrudsigt, før du kører og planlæg derefter i overensstemmelse med de kommende ture!

Fortsæt med at køre hastighedsgrænsen

Mens du ofte ikke kan gøre meget for at påvirke trafikken. mens du er involveret i det, kan du være proaktiv i at forhindre opbygning af trafik ved at køre hastighedsgrænsen. Dette vil medvirke til at holde trafikmønstre forudsigelige og tillade andre chauffører bag dig at holde styr på og undgå at forårsage flaskehals.

Â

Kørsel skal være en afslappende oplevelse, ikke en frustrerende. Brug disse retningslinjer for at undgå at få fast trafik under dine fremtidige rejser til og fra arbejde!. For at lære mere om at undgå trafikbelastning, kontakt vores hold i dag !

April 16, 2018